Iluminarea cu becurile conventionale devine din ce in ce mai putin utilizata in prezent, datorita costurilor ridicate de curent electric si a necesitatii de a inlocui becurile uzate foarte des. Noile solutii de iluminat led sunt o alternativa sustenabila si mult mai ieftina la ora actuala si din acest motiv din ce in ce mai multe corporatii investesc in astfel de inovatii.

Noile solutii iluminat led se adreseaza atat clientilor privati, cat si celor de tip corporate. Piata solutiilor de iluminat a cunoscut o crestere exponentiala in ultimii ani, iar clientii au din ce in ce mai multe alternative la diposzitie pentru a-si decora spatiul conform propriului plan.

De la banda led, corpurile de iluminat decorative sau practice, profile led si variante de montaj in functie de dimensiunile incaperii, clientii au la dispozitie cele mai variate produse si pot primi la comanda exact ceea ce isi doresc.

Mai ales marile corporatii au ales sa mearga pe mana specialistilor in solutii iluminat led, in primul rand din nevoia de a face pasi catre sustenabilitatea sociala si protejarea mediului inconjurator. Investitiile in astfel de solutii constituie costuri de intretinere mai mici, un consum mai scazut de curent electric si posibilitatea de a oferi o lumina clara si intensa in spatii foarte mari, fara intrerupere.

Rezistenta ledurilor la temperaturi extreme, de pana la 50 grade Celsius sau sub -50 de grade Celsius este o alta caracteristica luata in calcul in momentul instalarii acestora. Noile solutii de iluminat led sunt mult mai eficiente si. in ciuda costurilor, ofera iluminare de calitate indiferent de temperatura sau de socurilor la care ledurile sunt expuse.

Profilele led au rolul de a masca banda led si de a absorbi caldura emanata de aceasta. Totodata, sunt o varianta excelenta pentru a diversifica designul intr-o incapere si a inlatura monotonia. Profilele led vin in forme si dimensiuni diferite, prezinta mai multe optiuni de montaj si pot fi efectuate la comanda.

Solutiile de iluminat led au usurat viata multor persoane pana in prezent, nu doar prin costurile reduse de energie electrica, ci si prin rezistenta acestora pe termen lung. Acestea nu trebuie sa fie schimbate la cateva luni precum un bec conventional si poti lumina incaperi foarte mari fara intrerupere.

In parcari subterane sau hale industriale, unde iluminarea se realizeaza in permanenta si trebuie sa fie cat mai clara, astfel de solutii sunt cea mai buna alegere si sunt net superioare iluminatului conventional. S-a demonstrat ca ledurile rezista de pana la 40 de ori mai mult timp decat becurile normale. Intr-o fabrica, un astfel de raport ajuta la reducerea costurilor de mentenanta si a angajatilor care ar trebui sa se ocupe cu aceasta sarcina.

De asemenea, conform ultimelor studii, ledurile au si capacitatea de a reduce consumul de energie electrica. Prin comparatie cu becurile conventionale, acestea consuma cu pana la 70% mai putin curent, iar pe termen lung se poate economisi foarte mult.

Amplasarea unor corpuri de iluminat intr-un spatiu potrivit si jonglarea cu diverse unghiuri de lumina in functie de preferinte este o sarcina destul de solicitanta, insa daca reusiti sa alegeti ceea ce va trebuie, efectul obtinut este de neegalat.

Cei care doresc sa isi decoreze propria locuinta, cauta sa isi innoiasca propria gradina sau isi doresc mai multa lumina in salon au acum ocazia sa aleaga dintre cele mai sofisticate sau mai simple corpuri de iluminat.

Pentru a alege celor mai profitabile solutii iluminat led, specialistii de la compania ProlifistLED ofera clientilor si partenerilor de afaceri recomandari cu privire la produse inovatoare si tehnologii avansate. Furnizorul opereaza din anul 2016 si are sediul in Turcia, iar in prezent ocupa un loc fruntas in industria solutiilor de iluminat.