Cu cât ești dispus să cheltuiești mai mulți bani, cu atât poți avea mai multe funcții și un masaj de relaxare de mai bună calitate. Una dintre opțiuni este un fotoliu relaxare de la Fujiiryoki. Un astfel de fotoliu relaxare include multe funcții utile, care fac din masaj o experiență de neuitat. În ciuda faptului că fotoliile Fujiiryoki din gamele de preț ieftine sunt mai limitate ca funcționalitate, fiecare model este excelent, și prin urmare, indiferent de bugetul tău, poți găsi ceva care să-ți aducă relaxare.

Fotoliu de masaj relaxare Fujiiryoki

Acest model multifuncțional de lux are un set de caracteristici versatile și unice care îți pot transforma masajul într-o experiență de neuitat, cu beneficii maxime pentru relaxare și sănătate. Designul modern și atent se va potrivi cu ușurință în interiorul casei tale. Fotoliul poate avea o funcție de gravitație zero, ceea ce face posibilă aducerea stării sale mai aproape de starea unui astronaut într-o rachetă înainte de lansare. Aceasta este o procedură extrem de plăcută. Printre altele, starea de „gravitate zero” are o mare influență asupra eficacității masajului de relaxare. Datorită faptului că spatele utilizatorului este aproape de spătarul scaunului, toate operațiunile de masaj sunt efectuate în cea mai mare măsură. În acest caz, funcția este automată și este pornită prin apăsarea ușoară a unui buton de pe corpul scaunului său de pe telecomandă.

Poziția „gravitate zero” este ideală pentru repausul discurilor intervertebrale și contribuie la prevenirea activă a osteocondrozei și a complicațiilor acesteia. Gravitația zero are câteva avantaje distincte, care includ: reducerea presiunii asupra coloanei vertebrale, reducerea stresului asupra inimii, reducerea sarcinii plămânilor, ameliorarea tensiunii musculare, creșterea circulației sanguine, oxigenarea sângelui. Pe fotoliul de relaxare Fujiiryoki, poți folosi diferite poziții, poți alege poziția optimă a elementelor de masaj și intensitatea acestora pentru a beneficia de cea mai optimă relaxare.

Un fotoliu relaxare Fujiiryoki la tine acasă

Pentru a ajunge la relaxare, este necesar să elimini tensiunea și oboseala musculară, să elimini durerea după efort fizic sau să-ți menții tonusul cu un stil de viață predominant sedentar. Un fotoliu relaxare Fujiiryoki este pur și simplu de neînlocuit. Nu numai că nu este inferior unui terapeut de masaj profesionist, dar îl și depășește în multe privințe. De exemplu, un fotoliu de masaj este întotdeauna disponibil la tine acasă,  nu trebuie să îl chemi la tine acasă sau să mergi să-l vezi după mult timp. Nu trebuie să-l plătești pentru fiecare sesiune, deoarece este suficient să cheltuiască o singură dată pentru achiziție.

Nu se îmbolnăvește, nu pleacă în vacanță, nu își schimbă profesia și nu renunță. În general, exclude complet așa-numitul ˝factor uman˝. Astăzi, utilizarea unui fotoliu relaxare joacă un rol important în viața unei persoane moderne. Un fotoliu masaj Fujiiryoki va fi întotdeauna binevenit și util în casa ta. Indiferent de vremea de afară, te poți cufunda în lumea beatitudinii, a relaxării și a plăcerii. În timpul liber vei beneficia întotdeauna de o mare relaxare pe fotoliul tău de masaj Fujiiryoki. Fiecare fotoliu relaxare de la Fujiiryoki este o tehnologie inteligentă, robotul tău personal cu performanțe uimitoare de siguranță și durabilitate (25 de ani) la sarcină maximă în fiecare zi timp de 8 ore.