Unul dintre cele mai bune lucruri despre smartphone-uri este că acestea evoluează mereu. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă tehnologia se îmbunătățește și devine mai avansată, vor apărea mereu telefoane noi care oferă caracteristici mai bune decât modelele anterioare. Cu toate acestea, există și unele lucruri care nu se schimbă – cum ar fi elementele de bază!

De asemenea un element important o dată cu alegerea tipului de telefon este sa-i asigurați si protecția prin huse și carcase potrivite modelului respectiv, cum ar fi husa Realme C21, de exemplu.

Atunci când cumpărați un telefon nou, iată câteva lucruri pe care trebuie să le căutați:

-Durata de viață a bateriei

Nu vreți să trebuiască să vă încărcați telefonul la fiecare câteva ore! Asigurați-vă că are o autonomie de cel puțin cinci ore, astfel încât să îl puteți folosi toată ziua fără să vă faceți griji că rămâneți fără baterie înainte de culcare.

-Spațiu de depozitare:

Dacă aveți de gând să stocați fotografii sau videoclipuri pe dispozitiv, asigurați-vă că acesta are suficient spațiu pentru aceste fișiere, precum și pentru toate aplicațiile și alte fișiere (cum ar fi documentele), fără a rămâne fără spațiu prea curând după ce le-ați descărcat pe toate în prima zi! De asemenea, țineți cont de cât spațiu consumă fiecare aplicație atunci când decideți ce tipuri de aplicații ar trebui să meargă pe acest dispozitiv (de exemplu, jocurile tind să

-Ecran tactil sau nu

Ecranele tactile sunt populare în rândul tinerilor cărora le place să se joace și să navigheze pe internet, dar persoanele mai în vârstă preferă adesea butoanele fizice, pentru a nu trebui să se îngrijoreze că ating accidental ecranul și provoacă ceva rău (cum ar fi ștergerea din greșeală a tuturor fotografiilor lor).

-Specificațiile corespund nevoilor dumneavoastră?

Veți folosi telefonul pentru jocuri? Dacă da, asigurați-vă că are un ecran de înaltă rezoluție care este excelent pentru grafică. Aveți nevoie să faceți fotografii cu telefonul? Asigură-te că are o cameră foto de înaltă calitate și suficient spațiu de stocare pentru toate fotografiile tale. Intenționați să ascultați muzică pe telefon? Atunci căutați un difuzor bun sau căști care să vină cu el. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care ți le-ai putea dori pentru a profita la maximum de noul tău telefon.

-Un alt lucru de luat în considerare este prețul.

Nu vă fie teamă să cheltuiți mai mulți bani, dacă îi aveți; totuși, nu cheltuiți mai mult decât vă puteți permite. Este mai bine să cumpărați ceva care satisface majoritatea nevoilor dumneavoastră, dar nu toate, decât să cumpărați ceva care le satisface pe toate, dar care nu se încadrează suficient de bine în bugetul dumneavoastră. În cele din urmă, nu uitați că, la cumpărarea unui telefon, nu contează doar caracteristicile sale, ci și modul în care aceste caracteristici funcționează împreună, ca parte a unui sistem general care să pară o unitate integrată și nu o grămadă de piese disparate.

-Luați în considerare dacă telefonul este livrat cu accesorii, cum ar fi căști sau huse de transport. Acestea vă pot ajuta să faceți dispozitivul mai ușor de utilizat și mai convenabil atunci când călătoriți sau sunteți în deplasare.

-Luați în considerare dacă există aplicații disponibile pentru dispozitiv – dacă da, de ce fel? Dispune de jocuri? Sau poate doar câteva aplicații utile, cum ar fi e-mailul sau rețelele sociale?

Dacă sunteți în căutarea unui nou telefon, trebuie să țineți cont de câteva lucruri.

În cele din urmă, gândiți-vă la ce fel de software este disponibil pentru dispozitivul dvs. Dacă toți prietenii dvs. folosesc iPhone-uri și telefoane Android, atunci ar fi mai bine să alegeți una dintre aceste platforme în loc să încercați ceva nou care nu beneficiază încă de suport din partea marilor companii (cum ar fi Windows Phone).