Deserturile sunt un element de bază al oricărei petreceri bune, dar pot fi copleșitoare. Care este desertul perfect pe care să îl aduci? Ce se întâmplă dacă nu-i cunoașteți pe toți invitații? Dacă nu aveți timp să coaceți? Așa că iată răspunsul nostru: urmați acești pași simpli și veți putea alege un desert delicios pentru orice ocazie!

– În primul rând, stabilește ce fel de petrecere este. Este casual sau formală? Există o temă sau o schemă de culori? Dacă da, căutați deserturi care să se potrivească cu aceste elemente.

– Apoi, gândiți-vă la propriile gusturi și interese – s-ar putea să vă placă ceva super indulgent, cum ar fi tortul de ciocolată, în timp ce altcineva ar prefera ceva mai sănătos, cum ar fi salata de fructe.

– În cele din urmă, gândiți-vă la cât timp aveți la dispoziție înainte de începerea petrecerii – dacă nu aveți deloc mult timp, atunci poate că un tort comandat ar fi mai bun decât ceva făcut în casă! Dar dacă aveți mult timp la dispoziție, atunci de ce să nu încercați să preparați voi înșivă ceva!

Atunci când plănuiești o petrecere cu prietenii, poate fi greu să știi cum să comanzi desertul online. Există atât de multe opțiuni delicioase și vrei să te asiguri că toată lumea primește ceea ce își dorește.

Sfaturi pentru a obține cele mai bune deserturi posibile!

1) Stabilește-ți bugetul și respectă-l.

2) Nu uitați de taxele de livrare! Acestea se pot aduna rapid!

3) Asigură-te că ai suficient loc în congelator pentru toate deserturile pe care le comanzi.

4) Dacă comandați pentru mai mult de o persoană, și anume un tort întreg, trebuie să știți ca în general acestea se livrează cu o precomandă făcută cu minim 2 zile în avans.

Dacă aveți o petrecere cu prietenii, una dintre cele mai bune modalități de a vă asigura că toată lumea se bucură este să aveți desert. Dar când sunt mulți oameni și nu prea mult timp, ce faci? Și de unde să comanzi?

Vara este o perioadă excelentă pentru o petrecere. Cu toții sărbătorim acest anotimp cu prietenii și familia și ce modalitate mai bună de a face atmosfera mai festivă decât un tort delicios?

Dar nu toate prăjiturile sunt create la fel. Unele sunt prea grele, altele nu au o textură bună și altele pur și simplu nu au gustul potrivit.

Cum știi ce tort va fi perfect pentru petrecerea ta?

Cel mai bun tip de tort pe care să îl comandați la o petrecere de vară este unul care are o textură ușoară și nu este prea dulce cum ar fi un tort Mousse cu ciocolată neagră și cu inserție de confit fructe de pădure. Cele mai bune prăjituri pentru acest tip de ocazie sunt cele făcute cu fructe, cum ar fi plăcintele sau tartele cu căpșuni sau afine. De asemenea, puteți încerca să vă preparați propriul tort de la zero,dar în general acest lucru ia mult timp și pricepere.

Dacă aveți o brutărie locală care face prăjituri artizanale și alte bunătăți, atunci dați-i drumul. Dar dacă nu ai timp să mergi la magazin sau chiar să suni înainte, există și alte opțiuni.

  1. Asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet. Dacă există o problemă cu conexiunea, ar putea însemna că va trebui să comandați prin telefon sau în persoană.
  2. Asigurați-vă că știți exact ce doriți atunci când plasați comanda – cu cât puteți fi mai specific, cu atât mai bine! Acest lucru vă va ajuta să evitați orice confuzie mai târziu, pe parcurs.
  3. Dacă există mai multe persoane care intenționează să comande deserturi deodată, încercați să le adunați pe toate înainte de a plasa comenzile, astfel încât lucrurile să meargă bine atunci când vine momentul plății și al livrării deserturilor comandate (și, eventual, a băuturilor).

Dar dacă ai probleme în a te decide între diferitele opțiuni, există un lucru pe care nu ar trebui să-l ratezi: tortul!