Sprâncenele sunt cadrul feței tale și sunt importante. Îți pot încadra ochii și îi pot face să iasă în evidență, sau îți pot distrage atenția de la trăsături. Iar dacă ai sprâncenele subțiri (sau deloc), te poate face să te simți ștearsă.

Este timpul să schimbi asta cu micropigmentarea sprâncenelor!

Microbladingul sau micropigmentarea este o procedură de machiaj semipermanent care presupune tatuarea unor tușe individuale pe piele pentru a crea iluzia unor tușe asemănătoare părului. Este considerat semipermanent deoarece durează între un an și trei ani, în funcție de câtă atenție acorzi sprâncenelor tale și de cât de mult te expui la soare.

Micropigmentarea este mai potrivită pentru persoanele cu sprâncene rare sau subțiri; cu toate acestea, poate fi folosit și pentru cei care doresc mai multă definiție în sprâncenele lor existente. Rezultatele sunt uimitoare! Veți putea ieși în oraș fără să vă faceți griji cu privire la desenarea sprâncenelor, deoarece acestea vor fi frumoase în mod natural în fiecare zi!

Motive pentru care oamenii aleg să își contureze sprâncenele

Sunt unele persoane care se supun procedurii pentru că vor ca sprâncenele lor să pară mai groase și mai definite. Altele fac acest lucru pentru că și-au pierdut părul din cauza alopeciei sau a altor afecțiuni medicale, cum ar fi tratamentele de chimioterapie. De asemenea pot dori să-și micropigmenteze sprâncenele pentru că au părul subțiat din cauza îmbătrânirii sau a unor factori de stres, cum ar fi ereditatea sau schimbările hormonale din timpul sarcinii.

Cu toate acestea, această procedură vine, de asemenea, cu riscuri, cum ar fi cicatrizarea și infecția, astfel încât ar trebui să fie efectuată numai de către personal calificat, care are experiență în efectuarea cu succes a acestor tipuri de proceduri, fără să apară complicații ulterioare datorate

Micropigmentarea sprâncenelor este o procedură care poate fi utilizată pentru a umple sprâncenele rare sau lipsă. Această procedură se realizează de obicei prin tatuarea de pigment în piele. Cerneala este injectată în piele pentru a crea fire de păr care sunt similare ca culoare și grosime cu sprâncenele naturale.

Procesul durează aproximativ o oră și are rezultate permanente. Este important să rețineți că ar trebui să vă supuneți acestei proceduri doar dacă sunteți sigur că doriți să vă angajați să aveți sprâncene tatuate permanent.

Procesul este realizat de un tehnician experimentat în timpul unei singure programări. În primul rând, tehnicianul va evalua fața clientului și va determina ce părți ale sprâncenelor trebuie recreate. Apoi, va contura forma fiecărui fir de păr al sprâncenelor cu un creion și apoi va completa cu cerneală de micropigmentare. După ce se usucă, uleiurile naturale ale pielii vor da un aspect realist înainte de a se estompa în timp.

Micropigmentarea sprâncenelor este o procedură cosmetică care folosește machiajul semipermanent pentru a crea o formă mai definită și mai naturală a sprâncenelor.

Microbladingul poate fi efectuat pe orice parte a feței unde doriți să adăugați definiție sau culoare, inclusiv pe buze și pleoape.

Beneficiile micropigmentării sprâncenelor

– Microbladingul durează mai mult decât alte tipuri de opțiuni de machiaj, cum ar fi folosirea creionului și a fardului de sprâncene în fiecare zi, economisind astfel timp prețios, deoarece pigmentul este plasat direct în straturile superioare ale pielii.

Este important să rețineți că micropigmentarea sprâncenelor nu este permanentă și se va estompa în timp. Cel mai bine este folosită ca o modalitate de a vă îmbunătăți sprâncenele naturale, astfel încât acestea să arate mai natural.

Procesul începe cu o consultație inițială cu specialistul, pentru a stabili dacă sunteți un bun candidat pentru acest tratament. În timpul acestei întâlniri, vi se va oferi o estimare a timpului și a unor prețuri salon pentru a finaliza procedura.

Odată ce ați decis dacă doriți sau nu să mergeți mai departe cu micropigmentarea, următorul pas va fi alegerea culorii pe care doriți să o aveți pentru sprâncene: maro, blondă sau gri? După acest moment, este doar timpul pentru vindecare, este important să vă întoarce la salon pentru retușuri la fiecare șase luni.