Cine nu-și dorește o mașină mică, sport, tunată și care să urce dealul ca un tractor, în condiții de sol umed, alunecos sau, și mai dificil, zăpadă, polei sau mâzgă?

Trebuie să avem, totuși, simțul echilibrului și să cerem mașinii noastre ceea ce știe ea să ofere cel mai bine din fabricație.

Tipul de anvelopă este dat de tipul mașinii, dar și de tipul de drum parcurs. Dacă aveți o mașină mică, de oraș, pe care o conduceți sport dar numai pe distanțe scurte, nu se impune să vă montați cauciucuri off-road.

Altfel stau lucrurile atunci când aveți o mașină mare, de teren, cu care parcurgeți drumuri accidentate, prin pădure, zone de munte etc.

Atunci se impune echiparea cu cauciucuri de anduranță, de forță, pentru a da „bolidului” vostru o putere mai mare în parcurgerea traseului propus.

Nu uitați, acestea trebuie să corespundă „1 la 1” cu specificațiile tehnice din fabrică. Toate detaliile tehnice sunt disponibile și în cartea mașinii. La Vadrexim, găsiți, acum, cauciucuri off-road la preț redus, primiți garanție și posibilitate de montaj la cumpărare.

Tot aici, aveți o ofertă generoasă și variante de pneuri, sunt pneuri de calitate la prețuri avantajoase, care intră în oferta companiei și care pot fi înlocuite cu asistența garantată a angajaților de la compania VADREXIM.

Când traseul parcurs constant este unul accidentat, se simte nevoia schimbării dese a cauciucurilor, eventual și a jantelor.

Nu exploatați jante care au trecut prin accidente, au suferit fisuri sau sunt uzate fizic și moral peste măsura admisă.