Când un prieten sau un membru al familiei se confruntă cu pierderea unei persoane dragi, poate fi dificil să știi ce să faci sau să spui. Un gest atent pe care îl poți face este să trimiți flori.

Florile de condoleanțe sunt de obicei trimise familiei decedatului ca o modalitate de a vă exprima simpatia și sprijinul. Cel mai popular tip de aranjament floral de condoleanțe includ coroane funerare, buchete și plante.

Ce fel de flori sunt potrivite?

Florile albe sunt adesea folosite pentru a simboliza puritatea, inocența și reverența. Ele pot fi folosite pentru a crea o atmosferă senină și liniștită. Mulți oameni aleg, de asemenea, să folosească flori roșii, deoarece reprezintă dragostea, pasiunea și curajul. Florile roșii pot adăuga căldură și vitalitate unui spațiu. Florile roz sunt, de asemenea, alegeri populare, deoarece semnifică compasiune, înțelegere și simpatie. Florile galbene pot fi selectate pentru a injecta ceva luminozitate într-o ocazie tristă. Ele reprezintă, de asemenea, speranță și noi începuturi. Indiferent de culoarea pe care o alegeți, asigurați-vă că aranjamentul este adecvat.

Cât ar trebui să cheltuiți pe flori de condoleanțe?

Atunci când alegi flori de condoleanțe, este important să iei în considerare relația pe care ai avut-o cu persoana care a decedat. Dacă ați fost prieteni apropiați sau de familie, poate doriți să cheltuiți mai mult pe flori.

Dacă nu ai fost atât de aproape de persoana care a decedat, este totuși potrivit să-i trimiți condoleanțe. În acest caz, este acceptabil un aranjament mic sau chiar o singură floare.

De asemenea, este important să rețineți că unele persoane preferă să nu primească flori deloc. În acest caz, puteți face o donație către o organizație caritabilă în numele persoanei sau puteți trimite un card de simpatie fără flori.

Ar trebui să trimiți florile la casa de pompe funebre sau la domiciliu?

Dacă cunoașteți bine familia, trimiterea de flori la ei acasă este o opțiune perfect acceptabilă. În acest fel, ei vor știi că te gândești la ei.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți la fel de aproape de familie sau dacă nu sunteți sigur de preferințele acestora, probabil cel mai bine este să trimiteți flori la casa de pompe funebre.

Ce mesaj ar trebui să includeți împreună cu florile?

Când trimiteți flori de condoleanțe, este important să includeți un mesaj prin care vă exprimați condoleanțe. Mesajul ar trebui să fie sincer și să-ți exprime simpatia pentru pierdere. De asemenea, este important să păstrați mesajul scurt, deoarece destinatarul poate fi îndurerat și poate nu vrea să citească un mesaj lung.

Comandă flori online: multe florării online oferă livrare în aceeași zi

Dacă doriți să trimiteți flori de condoleanțe, s-ar putea să vă întrebați de unde să începeți. Din fericire, există multe florarii online care oferă livrare în aceeași zi. Aceasta înseamnă că puteți comanda flori din confortul propriei case și le puteți livra destinatarului rapid și ușor.

Atunci când alegeți o florărie online, este important să luați în considerare reputația și recenziile acestora. De asemenea, veți dori să vă asigurați că oferă o mare varietate de aranjamente florale, astfel încât să îl puteți găsi pe cel perfect pentru nevoile dvs. Odată ce ați găsit o florărie online de renume, pur și simplu răsfoiți selecția acestora și alegeți aranjamentul care vă place cel mai mult. Apoi, introduceți informațiile de livrare și plătiți comanda. Este la fel de simplu!

Trimiterea de flori de condoleanțe cu ajutorul unei florărie online este o modalitate excelentă de a-ți arăta sprijinul într-o perioadă dificilă.

Trimiterea de flori este o modalitate atentă de a-ți arăta sentimentele

Trimiterea florilor este o modalitate atentă de a-ți arăta grijă, iar cu ajutorul unei florări online, este ușor de făcut. Doar alegeți aranjamentul dorit, introduceți informațiile destinatarului și plătiți. Floraria se va ocupa de restul livrand florile la usa destinatarului.

Dacă nu ești sigur ce fel de flori să trimiți, majoritatea florarilor au o varietate de aranjamente de simpatie din care să alegi. Sau, puteți cere o recomandare de la florarie. Când aveți dubii, optați pentru un aranjament clasic de crini albi sau trandafiri.