Cele mai bune sunt jantele pe care vi le doriți și, mai ales, acelea pe care vi le permiteți. Pe timp de iarnă, în condiții meteo extreme, jantele trebuie să fie suficient de rezistente să se comporte perfect atât la iarnă cît și vara. În plus, nu veți stă să înlocuiți jantele la fiecare schimbare de sezon sau schimbare a anvelopelor.

Dacă din fabricație mașina este prevăzută cu jante din tablă, încercați să folosiți și voi același tip de jante, important este că acestea să fie în bună stare de funcționare.

Pe timp de iarnă, datorită substanțelor de dezghețare a gheții de pe carosabil, există, într-adevăr, riscul ca jantele din aliaj să se deterioreze.

De aceea, se poate spune că jantele din aliaj sunt mai potrivite, mai rezistente pe perioada anotimpului cald. În plus, acestea nu  mai sunt expuse deformării, deoarece rularea acestora nu se face pe carosabil acoperit cu zăpadă, care îngreunează observarea imperfecțiunilor asfaltului.

Puteti alege jante aliaj noi de la vadrexim.ro, la prețuri potrivite și fără programare. Veti primi informații esențiale despre jantele potrivite pentru mașina voastră, respectați specificațiile tehnice din cartea tehnică a mașinii, profitați de ofertele de sezon și cereți certificate de garanție pentru jante, fie că acestea sunt din tablă sau din aliaj. Nu faceți rabat de calitate chiar dacă prețul nu este cel mai mic.

În aceste vremuri, se impune să plătim prețul potrivit pentru a ne asigura că deplasarea cu mașina este una sigură indiferent de condițiile meteo, dar și de stilul de a șofa. Jantele sunt considerate membrele inferioare ale mașinii și de starea de sănătate a acestora depinde modul de deplasare a autoturismului.

După cum știm, este recomandat ca, dacă mașina poate fi echipată cu cel puțin două dimensiuni de anvelope, vara este bine ca anvelopele de dimensiuni mai mai să fie montate pe jante dfin aliaj. Că și exemplu, putem monta pe mașină anvelope iarnă 195 65 r15 și în anotimpul cald anvelope vară 205 55 r16, asta dacă avem cele două dimensiuni înscrise în cartea tehnică a mașinii.

Jantele trebuie să aibă dimensiunile tehnice specific, nu se admit abateri de la aceste specificații, altfel definitorii pentru buna deplasare a autoturismului dumneavoastră.

Poți afla aici mai multe informații privind particularitățile jantelor, în funcție de mașina deținută, dar și alte lucruri interesante care te pot ajuta să le menții cât mai mult în stare bună.