Pentru a obtine buze voluptoase si carnoase, injectarile cu acid hialuronic buze reprezinta o investitie excelenta, minim invaziva si foarte rapida! Din ce in ce mai multe persoane simt nevoia sa isi corecteze propriile imperfectiuni de la nivelul fetei sau sa isi modifice trasaturile faciale pentru a se simti mai multumiti de ceea ce vad in oglinda. Exista proceduri la ora actuala minim invazive, care produc rezultate pe termen de cel putin 6 luni, iar primele efecte se vor vedea foarte repede!

Injectarile cu acid hialuronic buze reprezinta o procedura foarte des intalnita la ora actuala, cu efecte pe termen lung si cu riscuri minime. Medicul specialist va decide volumul dozei care va fi injectate, tinand cont de asteptarile pacientului si de nevoile acestuia.

Datorita faptului ca si corpul uman prezinta acid hialuronic, injectarile cu aceasta substanta nu prezinta niciun risc. Proprietatile acestuia sunt excelente, de la redarea elasticitatii pielii, pana la hidratarea in profunzime a acesteia.

Durata unei sedinte de injectare cu acid hialuronic pentru marire buze ajunge pana la o ora. Inainte de injectare medicul va stabili punctele in care se va actiona pentru a se stimula pielea exact acolo unde se doreste. Dupa injectare, acidul hialuronic va avea un efect vizibil asupra elasticitatii pielii, intinerind intinerind-o si redandu-i perfectiunea. Acidul hialuronic contine proprietati hidratante, care contribuie la regenerarea celulelor si astfel tenul va parea mult mai intinerit.

Fiecare pacient reactioneaza in mod diferit la injectarea cu acid hialuronic, motiv pentru care trebuie sa tineti cont de sensibilitatea pe care o aveti, de posibilele riscuri pe care vi le asumati si totodata sa aveti asteptari rezonabile. In cazul anumitor paciente, o injectare cu acid hialuronic este suficienta pentru urmatorul an, pe cand alte paciente sunt nevoite sa revina pentru injectare suplimentara dupa primele 6 luni.

Marirea buzelor nu mai este un subiect tabu in prezent si prin injectarea cu acid hialuronic se obtin cele mai bune efecte. Buzele au nevoie de un tratament special si odata cu trecerea anilor efectele se vad asupra acestora. Tocmai de aceea isi pierd din voluptate si necesita o ajustare cu acid hialuronic sau chiar si cu alte substante.

Inainte de inceperea injectarii se va efectua o anestezie locala sau se va aplica o crema anestezica. Pacientele se vor bucura de primele efecte inca de la doua saptamani dupa efectuarea interventiei si buzele vor avea un aspect voluptos si armonios. Exista cateva riscuri la care clientele se expun prin injectarea cu acid hialuronic, insa doar in cazul in care acestea dispun de o sensibilitate la acidul hialuronic sau prezinta diverse rani la nivelul fetei. Persoanele care sufera de boli autoimune sau prezinta un herpes sunt sfatuite sa evite injectarea cu acid hialuronic si sa apeleze la alte variante de marire buze.

Totodata procedura de augmentare buze prin injectare cu acid hialuronic poate fi combinata si cu alte modalitati de infrumusetare. Astfel pacientele pot opta pentru tratamentul cu botox pentru mezoterapie blefaroplastie sau chiar si pentru peelingul chimic facial.

Clinica Estetica  Zone Medical Estet  din Bucuresti ofera pacientilor sfaturi si recomandari care au la baza experienta profesionala indelungata a echipei de medici. Clinica dispune de aparate de inalta performanta si este coordonata de Dr. Eugen Turcu. Echipa de medicii va sta la dispozitie cu toate informatiile despre injectare acid hialuronic si variantele nechirurgicale de augmentare buze, in functie de varsta si de tenul pe care il aveti, precum si in functie de ceea ce va avantajeaza. Cu cat va documentati mai mult cu privire la problema pe care o aveti, cu atat aveti mai multe sanse sa alegeti varianta care va avantajeaza si care nu va pune sanatatea in pericol.