Când încerci să găseşti husa perfectă pentru telefon, vei observa rapid că există multe tipuri de huse pentru telefon și alegerea poate fi mai complicată decât crezi. În acest articol, îţi vom prezenta detalii despre cele mai bune materiale pentru husa de telefon sau pentru carcase astfel încât să le poţi alege pe cele mai bune pentru personalizare.Este importantă calitatea husei în momentul în care te hotărăști să o personalizezi, astfel pe lângă rezistență acesta va proteja smartphone-ul tău de eventuale accidente.

Carcasele din silicon

Carcasa din silicon oferă o protecție excelentă pentru telefonul tău şi vine cu un material elastic și extrem de flexibil, care este foarte rezistent. Deci, chiar dacă îţi cade accidental telefonul, acesta va fi totuși protejat. Și, mai mult, carcasa  nu se poate deteriora ușor, ceea ce reprezintă un avantaj față de carcasa dură. În plus, se poate curăţa uşor.

Aceste carcase personalizate sunt foarte ușor de îndepărtat, așa că poţi schimba accesoriile în mod regulat așa cum doreşti.

Ce ai mai putea cere? Poate un design minunat? Îţi poţi crea prophria carcasă de silicon personalizată cu propriul design şi singura limită este propria imaginaţie. Spre exemplu, poţi alege o husă Huawei P40 Pro Plus din acest material.

Husele şi carcasele cu înveliş dur

Husele din materiale dure şi carcasele sunt unele dintre cele mai căutate. O astfel de husă confecționată din plastic lustruit și este foarte rezistentă și durabilă. Îți protejează telefonul în special de zgârieturi și ușoare denivelări. Carcasele personalizate vin cu un finisaj mat. Există două opțiuni diferite pentru imprimarea designului: fie pe partea din spate a carcasei, fie cu o imprimare completă care acoperă și marginile carcasei.

Carcasele consolidate

Dacă nu poţi decide între carcasa dură și carcasa din silicon, deoarece nu știi ce model ar putea să se potrivească cel mai bine nevoilor tale, carcasa consolidată este o alternativă excelentă. Combină cele două carcase într-una singură! Cu strat interior de silicon și una din plastic dur la exterior, îţi protejează perfect telefonul de deteriorare. Acesta tip de carcasă este unul din cele mai puternice, așa că dacă ai tendința să fii dur cu tehnologia, aceasta este carcasa pentru tine. De asemenea, această  carcasă este perfectă şi pentru personalizare.

Carcasele şi husele din piele

Husele personalizate Etuo din piele sunt foarte elegante. Sunt confecționate din piele de înaltă calitate și sunt gravate în loc să fie imprimate, la fel ca și carcasele din lemn, care însă nu sunt foarte comune. O carcasă personalizată din piele va face smartphone-ul tău să pară cu adevărat elegant și îl va  proteja în același timp.

Alegerea unei huse pentru telefon nu este un simplu act de cumpărare, considerăm că este mult mai mult decât atât! Acest accesoriu este cel care va proteja acest obiect prețios pe care îl ţii întotdeauna cu tine, deci nu este o alegere banală. Este recomandat să îţi faci timp pentru a compara avantajele fiecărui tip de husă şi carcasă, astfel încât să nu regreți alegerea făcută. Fiecare husă şi carcasă are avantajele și dezavantajele sale şi depinde de tine ce alegi.