Albirea dentară este una dintre cele mai eficiente metode pentru estetică în sfera dinţilor. Vei putea zâmbi cu încredere atunci când ai dinţii foarte albi şi vei putea să te bucuri de lejeritate în exprimare atunci când ştii că ai dantura impecabilă.

Există mai multe tipuri de albire pe care le poţi alege şi poţi cere sfatul medicului pentru a afla informaţii legate de servicii profesionale albire dinți. Clinica DentoCare îţi poate pune la dispoziţie medici dedicaţi, dornici să te ajute şi să te direcţioneze către cele mai bune proceduri pentru a obţine un alb impecabil al dinţilor. Iată câteva informaţii legate de albire pe care trebuie să le cunoşti:

Ce este albirea dentară?

Albirea dentară este o motodă de a îndepărta micile depuneri de culoare şi impurităţi de pe suprafaţa dentară. O să ai nevoie de o igienizare corectă înainte de a face albire. O să te bucuri de rezultate foarte bune atunci când elimini tartrul şi placa bacteriană înainte de a face albirea. Poţi opta pentru albirea realizată în cabinet sau pentru cea realizată cu gutiere special construite, pentru acasă. La consult medicul îţi poate oferi informaţii despre ambele proceduri şi poţi decide care este cea mai potrivită pentru tine. Avantajul albirii realizate în cabinet este rapiditatea rezultatelor obţinute. Ai nevoie de o singură şedinţă sau de maxim două astfel de sesiuni scurte. O să ai dinţii albi imediat şi o să te poţi bucura de efectele dorite. Dacă alegi gutiera pentru acasă, o să poţi să te bucuri de un cost mai redus al tratamentelor.

Care sunt principalele motive sau situaţii în care alegi să faci albire dentară?

Poţi dori să faci albire dentară pentru că urmează un eveniment important pentru tine, precum nunta. Dacă o să fii mireasă, atunci este important să faci albire. Rochia ta albă o să iasă în evidenţă atunci când vei avea şi o dantură frumoasă. De asemenea, poţi să vrei să ai o imagine foarte bună în faţa colaboratorilor sau angajaţilor tăi, în mediul business sau la birou. Albirea dentară este potrivită pentru tine dacă vrei dinţii impecabili pentru a te simţi bine în fiecare zi.

Cât timp durează efectul unei albiri dentare?

Efectul albirii depinde foarte mult de modul în care îţi îngrijeşti dinţii şi de felul în care consumi anumite alimente. De exemplu ceaiul, cafeaua sau alte alimente colorate, vor păta dinţii.

Care sunt beneficiile de a face albire dentară?

Există multiple beneficii de a face albire dentară. O să te poţi bucura de un zâmbet plin de încredere şi o să ai o exprimare mult mai liberă. De asemenea, o să ai o imagine frumoasă şi o stare de bine de oricâte ori vorbeşti sau râzi alături de persoanele dragi sau de cei pe care îi cunoşti în acel moment.

Medicul tău îţi poate recomanda frecvenţa albirilor dentare

Medicul tău dentist îţi poate recomanda frecvenţa la care poţi face o nouă albire dentară, în funcţie de structura dinţilor tăi, de substanţele utilizate şi de modul în care îti îngrijeşti dantura ta.