Ok Flora este o florărie online din care poți comanda un buchet de bujori proaspeți, pe care să îi oferi cuiva special sau pe care îi poți aranja într-o vază în casa ta. Mai ales la bujori, sepalele impresionează prin jocul lor de culori, iar florile dezvoltă un miros magic. Minunatele flori aranjate într-un buchet, pot fi o atenție specială pentru prietenii și rudele tale sau doar o bucurie pentru tine. Comandă bujori frumoși direct online de la florăria online okflora.ro, pe care nu îi poți găsi oriunde. Aproape toți oamenii și mai ales femeile, sunt fermecați de parfumul și aspectul bujorilor.

Online poți comanda flori pe care nu le găsești oriunde, indiferent dacă vrei să-i oferi celor dragi sau dacă vrei să-ți faci iubita fericită. De la o florărie online poți comanda un buchet de bujori fără niciun risc. Datorită florilor lor mari, bujorii au un efect impresionant în vază, chiar și fără accesorii suplimentare. De asemenea, îi poți combina și cu câteva tulpini de verdeață pentru a evoca un aranjament floral suplimentar. În plus, bujorii pot fi completați bine cu cuișoare, lisianthus sau santinis și astfel, poți crea un buchet estival.

Comandă bujori din florăria online Ok Flora

În fiecare an, oamenii așteaptă cu nerăbdare o nouă dată când vor putea comanda din nou bujori din mai și iunie. Odată cu bujorii, vine și vara încet, dar sigur, iar grădinile și mesele din sufragerie strălucesc într-o nouă splendoare. Bineînțeles, bujorii frumoși își găsesc drumul în florăria online okflora.ro nu numai în această perioadă a anului, ci în toate lunile anului. Sunt create atât buchete simple de flori, cât și combinate cu alte soiuri pentru a fi oferite cu dragoste.

Bujorii: o bucurie pentru toate simțurile

Nu doar disponibilitatea scurtă face ca bujorul să fie atât de incredibil de dorit. Varietatea maiestuoasă se caracterizează prin flori minunat de mari și un miros minunat. Planta, care provine inițial din Asia, este la fel ca trandafirul, un simbol al iubirii. Cu toate acestea, reprezintă și alte lucruri, cum ar fi securitatea și frumusețea. În China, bujorul este un simbol al bogăției și norocului. Pentru o lungă perioadă de timp a fost disponibil doar persoanelor nobile. În China, bujorul este, de asemenea, considerat o plantă medicinală – rădăcinile sale uscate fiind folosite, de exemplu, pentru a face ceaiuri de vindecare. Online poți comanda flori pe care nu le găsești oriunde  și te poți convinge de magia florilor.

Sfaturi utile pentru îngrijirea bujorilor

Există multe tipuri diferite de bujori. Cu toate acestea, numai bujorii de fermă sunt potriviți ca flori tăiate pentru vază. Acestea durează semnificativ mai mult decât alte specii. După ce ai comandat un buchet bujori, florile trebuie tăiate la un unghi de aproximativ trei centimetri deasupra capătului tulpinii și apoi plasate într-o vază cu apă călduță. Apa trebuie schimbată la fiecare două până la trei zile.  Bujorilor nu le place să stea în temperaturi foarte ridicate. La temperaturi de peste 25 de grade, își lasă rapid capul. Pentru a prelungi durata de viață a unui buchet bujori, îl poți pune într-un loc mai răcoros peste noapte.