Cafeaua face parte din dimineţile tuturor, oferind un plus de energie şi un răsfăţ plin de arome. Simplă sau cu lapte, aromată sau cu frişcă, preparată clasic sau în diferite modalităţi şi tehnici, cafeaua nu va întârzia să ne aducă un plus de bucurie şi un început de zi plin de arome şi energie. Te poți bucura de ea acasă sau la birou, împreună cu familia sau colegii sau la o ieșire în oraș cu prietenii. Indiferent cum îți începi ziua sau unde ți-o petreci ia cu tine aroma de cafea preferată și savurează gustul de care nu te saturi niciodată.

Cafeaua, un deliciu plin de arome

Cafeaua a fost descoperită din timpuri foarte îndepărtate, oamenii aplicând diferite modalităţi de prelucrare a acestor bobiţe atât de aromate şi pline de calităţi nutritive, astfel încât să obţină o licoare energizantă şi hrănitoare. Cafeaua aduce organismului un aport nutritiv major, fiind în acelaşi timp un antioxidant natural foarte valoros. Prin consumul moderat de cafea, îţi vei asigura un plus de beneficii, rolul acesteia fiind şi acela de a susţine o bună activitate digestivă, se a asigura o circulaţie sangvină normală şi de a stimula activitatea cerebrală. O cafea te va ajuta să îţi dezvolţi memoria şi capacitatea de concentrare, fiindu-ţi de folos chiar  şi atunci când doreşti să atenuezi o durere de cap. Fie că preferi cafeaua naturală şi simplă, fie că adopţi categoria speciality coffee, această licoare minunată te va face să te simţi plin de energie, pregătit să începi o nouă zi, furnizându-ţi în acelaşi timp un aport important de elemente nutritive.

Cafeaua cu aromă de sărbătoare

În prag de sărbători, poţi alege să îţi garniseşti raftul destinat cafelei, cu sortimente dintre cele mai variate de cafea aromată, vedeta fiind, evident, cafeaua cu aromă de Crăciun, cea în care se împleteşte aroma unică a scorţişoarei cu cea a merelor coapte. Masa de Crăciun va fi plină de arome minunate, însă izul atât de plăcut al unei  cafele cu aromă de măr copt şi scorţişoară va delecta simţurile tuturor. Poţi alege din gama de produse speciality coffee, unde vei descoperi cele mai îndrăzneţe sortimente de cafea aromată, merele coapte şi scorţişoara fiind preferatele sezonului de sărbătoare.

Arome unice în ceaşca de cafea

Modul în care alegi să îţi serveşti cafeaua va fi dictat de gusturile tale, iar  modul în care o prepari poate varia, în funcţie de variantele pe care le ai la îndemână. Alegând un sortiment din gama speciality coffee, vei avea la îndemână o cafea aromată, gata să fie preparată şi turnată aburind în ceşti. Dacă preferi să dai tu o anumită intensitate aromei din ceaşca ta de cafea, poţi adopta metoda adăugării aromelor, alegând diferite variante, între lapte, frişcă, scorţişoară, coniac sau siropul pentru cafea cu aromă de mere coapte, nuci, scorţişoară, caramel, rom sau unt de arahide. Astfel, aroma ceştii tale de cafea va căpăta personalitate, oferind un răsfăţ minunat simţurilor tale.