Nu există altă modalitate de a aduce lumină și parfum natural în casa ta decât prin aranjamente de flori proaspete. Din păcate, ce e frumos trece repede, iar mirosul încântător, coloritul vesel al florilor pălește și dispare. Ai crezut vreodată că există aranjamente florale, care își conservă aspectul proaspăt și frumos, luni de zile, fără îngrijire? Exact așa sunt definiți trandafirii conservați: un decor nemuritor realizat prin procesul de conservare al florilor.

Trandafirii criogenați – Simbol al iubirii și credinței veșnice

Iată cele mai importante argumente prin care trandafirii conservați sunt un cadou de suflet pentru cineva special.

Sunt flori naturale

Deși cei mai mulți oameni confundă acești trandafiri criogenați cu flori artificiale, realitatea e de fapt invers. Apa și nutrienții din floare sunt înlocuiți cu formulă specială care hrănește planta și îi conservă aspectul intact ani de zile.

Rămân proaspeți fără întreținere

Trandafirii naturali sunt renumiți pentru delicatețea care îi definește, precum și pentru îngrijirea pretențioasă de care au nevoie pentru a-și menține frumusețea câteva zile în plus. Deja primesc nutrienții prin substanța din componență, astfel că, nu mai necesită expunere la lumină sau udare pentru a supraviețui. Aspectul impecabil care se păstrează tot anul, recomandă trandafirii criogenați drept cadou iubitorilor de flori sau celor care încă nu au una.

Sunt ecologici

Tuturor ne plac florile și impactul pozitiv pe care acestea îl au asupra ambientului. Practic, o vază cu flori este cel mai simplu mod de a schimba atmosfera din casă cu una veselă și primitoare. Însă, decât să alegi flori naturale care în câteva zile se vor usca, optează mai bine pentru trandafirii conservați. Așa, ai parte de flori tot anul și protejezi și mediul înconjurător.

Sunt rezistenți la numeroși factori

Argumentele în acest sens sunt următoarele: nu există riscul să se usuce, petalele nu se scutură, culorile nu se șterg o dată cu timpul, iar în timpul transportului (sau livrării) chiar și pe distanțe lungi supraviețuiesc garantat.

Sunt decorațiuni cu aspect natural permanent

Practic, acesta este farmecul trandafirilor conservați. Faptul că îți păstrează frumusețea veșnică, tipică trandafirilor de altfel, cel puțin un an. Fie alegi să le dai cadou, să îți înfrumusețezi casa, ori să aranjezi mesele pentru evenimente importante, florile conservate rămân o amintire inedită. Dacă este păstrat în condiții bune și aflându-se sub cupolă, trandafirul criogenat poate ‘’trăi’’ până la 25 de ani.

Sunt economici

Te vei bucura de florile tale preferate ani la rând, fără să le înlocuiești, sau să le uzi zilnic. Practic, poți pleca liniștit de acasă pentru mai multe zile, căci trandafirii conservați nu au nevoie de nimic pentru a-ți înfrumuseța casa.

Sunt ambalați simplu și cu mult bun gust

Trandafirii naturali sunt trimiși pentru conservare atunci când s-au dezvoltat suficient și când au atins apogeul frumuseții lor. Florăriile online livrează aceste superbe flori în diferite nuanțe și culori, într-o cupolă luxoasă pentru un rezultat desăvârșit.

Trandafirii sunt expresia eleganței atemporale. Desigur, o floare se usucă repede, iar gestul de a dărui rămâne o amintire. De ce să nu devină o amintire nemuritoare care să provoace bucurie permanentă persoanei dragi? Un trandafir ecologic, impresionează prin superbitatea sa de lungă durată. Alege culoarea care cucerește orice inimă și oferă bucuria celei mai rafinate flori din lume.