Pentru foarte multe femei, părul este cel mai de preț accesoriu, indiferent că unele dintre noi preferăm tunsorile pixie, în timp ce altele preferă părul lung, drept sau ușor ondulat. Când vine vorba de podoaba capilară, știm prea bine că necesită o atenție aparte și produse de îngrijire de o calitate cât mai ridicată. Șampon, balsam, mască, tratament leave-in, spray de descurcare a părului, spray pentru protecție termică și un ulei pentru sigilarea vârfurilor sunt toate produse care fac parte din rutina de îngrijire a părului a multora dintre noi. Masajul cu ulei cald este iarăși o altă modalitate foarte eficientă prin care putem oferi părului atenția și îngrijirea pe care o merită. Uleiul de cocos este, la rândul său, foarte hrănitor, iar persoanele cu păr uscat știu cel mai bine cât de rapid absoarbe părul uleiul de cocos.

Cum putem arăta grozav în timpul anotimpului rece?

În ciuda acestor gesturi de atenție și de îngrijire, când anotimpul rece începe să își intre în drepturi din ce în ce mai serios, părul are de suferit. Temperaturile scăzute, nivelul ridicat de umiditate, purtarea accesoriilor și căldura din interior sunt factori care disturbă sănătatea părului, dar și aspectul său frumos. Cu siguranță ați trecut măcar o dată prin experiența penibilă de a ieși din casă cu părul perfect aranjat într-o zi mai umedă, iar când v-ați privit în oglinda mașinii sau într-o vitrină, ați rămas îngrozite de felul în care arăta părul. Un astfel de episod ne strică ziua de dimineață și, din păcate, noi, femeile ne agățăm foarte mult de felul în care arătăm și ne hrănim încrederea în sine cu ajutorul aspectului nostru frumos și îngrijit.

Stările de anxietate, de panică și de lipsă de încredere sunt foarte reale, chiar dacă izvorăsc dintr-un scenariu aparent banal, și anume o coafură afectată de vremea umedă și o întâlnire importantă pe nepusă masă. Ce poate fi mai frustrant decât să doriți să încheiați un contract avantajos cu un client important și tocmai în acea zi părul să se încăpățâneze să arate îngrozitor? Din fericire, serviciile moderne de sar în ajutor și ne scapă de aceste experiențe tensionante. Și nu, nu este vorba doar de serviciile de înfrumusețare oferite de saloane, ci și de serviciile de programare online.

Programarea online la salon – cât de eficientă este?

Iată că în prezent, putem efectua programări tuns și coafor online, din confortul propriei locuințe sau în pauza de cafea. O astfel de programare se realizează foarte rapid, în doar trei pași, și anume selectarea salonului dorit și a serviciilor de înfrumusețare necesare, selectarea datei și a orei dorite și confirmarea programării. Salonul pe care l-am selectat primește toate detaliile programării, iar noi vom primi o notificare care ne reamintește că trebuie să ne prezentăm la salon. Acesta este un serviciu foarte modern, de care majoritatea femeilor aveau mare nevoie. Ne scutește de efortul de a căuta numărul de telefon al salonului, nu mai trebuie să sunăm la salon pentru a ne programa și nu mai trebuie să acceptăm programări care ne dau agenda peste cap. Simplu, rapid, eficient și cât se poate de convenabil.

Un astfel de serviciu de programări online era așteptat de mult timp, deoarece viețile multora dintre noi sunt foarte încărcate cu tot felul de responsabilități, iar programările la salon, deși ar trebui să reprezinte o oportunitate de răsfăț și relaxare, deveneau o altă responsabilitate greu de îndeplinit. Odată efectuată programarea online, avem siguranța că o persoană profesionistă urmează să se ocupe de aspectul nostru, iar noi ne putem concentra asupra sarcinilor urgente.