În lumea parfumeriei, se vorbește adesea despre calitățile unice pe care o cultură le aduce parfumurilor pe care le creează. Acest lucru se aplică în întregime lumii arabe și parfumurilor care provin din ea. Industria arabă de parfumuri pentru bărbați este veche de secole. Tradițiile locale poartă un exotism ușor de recunoscut, care atrage bărbații din toată lumea. Parfumurile orientale bărbați au o bază convențională bazată pe alegeri tradiționale precum ambra, mosc și iasomie și au o aromă vizibil puternică.

În ciuda tinereții sale, Emper este o companie dinamică dedicată creării unei game rafinate de parfumuri. Sunt mândri de designul inovator și atractiv al sticluțelor de parfumuri pentru bărbați și aroma lor unică. Compania spune că investește o mare parte din fondurile lor în cercetarea de piață și dezvoltarea produselor lor pentru a putea livra parfumuri de cea mai înaltă calitate clientului final. Fanii bărbați cumpără cel mai adesea parfumuri pentru bărbați de la zafaran.ro.

Parfum bărbați Cabana

Parfumul clasic Prive Cabana nu îi va ignora pe admiratorii compozițiilor răcoritoare citrice-lemnoase, în care acordurile neobișnuit de strălucitoare și mai calme sunt combinate armonios. Apa de toaleta cucerește cu un parfum restrâns, frumos și elegant, care poate înfrumuseța imaginea unui bărbat adevărat. O introducere laconică, dar interesantă, a combinat răcoarea și puritatea parfumului de iarbă proaspăt tăiată, împletite cu cântatul revigorant și însorit al citricelor coapte. În inima enigmatică a parfumului, există un solo misterios de patchouli, care emană accente balsamice și pământești, transformându-se fără probleme într-o aromă lemnoasă mai profundă și nobilă, completată perfect de o dâră umedă de mușchi de stejar.

Parfum arăbesc 110 Degrees

Niciun talisman nu este capabil să atragă norocul la fel de eficient ca apa de toaletă Emper 110 Degrees. Niciun accesoriu, chiar și unul neobișnuit de strălucitor, nu va atrage la fel de multă atenție ca baza citrică-lemnoasă a noului parfum. Parfumul Emper 110 Degrees este un asistent fidel al bărbatului modern. Acesta este ultimul meci care dă senzație, un imbold de încredere, care îți va oferi speranță în vremuri de restriște, o torță strălucitoare și de nestins, care te va ajuta să găsești o cale de ieșire din labirintul celei mai întunecate peșteri.

Notele inițiale ale parfumului revigorează, adaugă energie și putere. Sună mai tare datorită acordurilor citrice, însoțite de revărsări de mentă și cardamom. Notele de inimă, reprezentate de o combinație de apă rece de mare, mușcate și lavandă, sunt mai calme și mai sofisticate. Ele inspiră reflecții filozofice și îți permit să găsești răspunsuri la întrebările puse anterior. Acordul final de vetiver și lichen nobil îți va oferi pace și liniște.

Parfum bărbați 110 Degrees Essential

Apa de toaletă pentru bărbați Emper 110 Degrees Essential este plină de o boare răcoritoare de note marine, care oferă energie și revigorează perfect chiar și în cea mai fierbinte zi de vară. Acest parfum revigorant, inspirator este ideal pentru bărbații care prețuiesc libertatea și nu renunță atunci când se confruntă cu probleme. Un parfum luminos, inspirator va completa perfect imaginea, va sublinia masculinitatea și farmecul și va deveni o sursă inepuizabilă de vitalitate. Nota inițială a aromei este reprezentată de un solo suculent, vesel, proaspăt de lămâie, ale cărui tonuri de citrice încântă cu note delicate, blânde, acrișoare. „Inima” emoționantă a compoziției constă dintr-un sunet profund, tremurător, de lemn de santal și note marine. Drumul bogat al parfumului este țesut din nuanțe primitoare și confortabile de mușchi și acorduri elegante de vetiver.